Webtekst schrijven

Het schrijven van een webtekst is niet zomaar gebeurd. Vaak is het een kwestie van schrijven, schaven, bijwerken en nog eens opnieuw. Daar heeft u als ondernemer natuurlijk geen tijd voor. Misschien heeft u er ook wel geen ervaring mee of zin in. Ik wel! Ik kan u dit dus uit handen nemen. Zodra ik goed weet wat uw wensen zijn ga ik hier direct mee aan de gang. Mijn streven is om uw opdracht zo snel mogelijk naar wens te voldoen. 

Website bijhouden

Zo. Uw website staat online met een pakkende tekst. Dat is fijn. Uw onderneming staat niet stil, dus het is wel nodig dat uw website regelmatig aangepast wordt. Dan zien (potentiële) klanten dat u accuraat bezig bent. Met andere woorden; door uw website up to date te houden maakt u online een goede reclame voor uw onderneming. We kunnen een afspraak maken dat u eens in een van te voren afgesproken periode uw aanpassingen, veranderingen of acties aan mij mailt. In de stijl van uw site krijgt u het teruggestuurd in een documentje waarna het voor u slechts nog een kwestie van knippen en plakken is. Als uw website over een CMS systeem beschikt kan ik de aanpassingen natuurlijk ook meteen voor u in de site zetten!

Krantenartikel of andere wensen?

  • Een persbericht in het weekblad is een goede reclame. Ik maak graag een kort en duidelijk krantenartikel voor u. 
  • Ik kan uw website nalopen op storende fouten.  Als u erg vertrouwd bent met de tekst vallen die u vaak niet meer op. Door het juiste gebruik van d en dt en het weghalen van storende tikfouten komt uw bedrijf net nóg wat professioneler over! 
  • U gaat een brochure uitgeven en wilt hier een korte krachtige tekst in die de lading dekt? Neemt u dan contact op, dan doe ik dit voor u.
  • Een flyer moet direct boeiend zijn voor de ontvanger. U vertelt mij wat u wil bereiken en ik ga hiermee aan de gang.
  • Uiteraard sta ik open voor alle vragen die u nog heeft met betrekking tot een tekst die u opgesteld of nagekeken wilt hebben.

Onze samenwerking

Als u besluit met mij in zee te gaan voor het schrijven van uw webtekst dan ga ik u vragen stellen. Ik wil dan onder andere weten wat u wilt bereiken (het doel), wíe  u wilt bereiken (de doelgroep) en op welke kernwoorden u graag gevonden wilt worden op internet.

Vervolgens ga ik aan de gang met het schrijven van de tekst. Bij tussentijdse vragen zal ik per mail of telefonisch contact met u opnemen, afhankelijk van wat u prettig vindt.

Het uiteindelijke resultaat stuur ik u per e-mail op, waarna we het samen nog eens door zullen spreken en waar nodig aanpassen.